12. juli 2019

Historien om hvordan det gikk da Psykolog med sovepose skulle finne den perfekte friluftsmann.

Historien om hvordan det gikk da Psykolog med sovepose skulle finne den perfekte friluftsmann. Har du funnet kjærligheten så del gjerne historien i kommentarfeltet 😊. _

_
Så etter innlegget om kjæreste med på tur, har jeg fått kommentarer på at det vanskelige ikke er å få kjæresten med på tur, men det vanskelige er i det hele tatt å FINNE kjæreste. Dette kan jeg skrive under på og jeg tenkte å dele mitt «tour de datingapp» som jeg hadde etter kjærlighetssorgen min i 2015.
___
Da bestemte jeg meg nemlig for å finne kjærligheten elektronisk, nærmere bestemt på datingappen Happn. Her kan håpefulle kavalerer presenterer seg med et par ord og fem bilder. Hvis du «liker» deres profil og de «liker» din, ja da kan dere chatte. Jeg bestemte meg for å «like» alle med skjegg, minst ett friluftsbilde og snille øyne; En taktikk jeg mente var så vanntett at teknologien ville diske opp med mannen i mitt liv, senest til jul.
___
En liten uke inn i prosjektet hadde jeg allerede lært noe om menn: det at de har friluftsbilde betyr IKKE at de er interessert i friluftsliv. Undertegnede brukte mye energi på å skjule skuffelsen når den ene daten etter den andre avslørte at ting som «Åja, det bildet var tatt i 2010, jeg har faktisk ikke fisket siden da».
__
Jeg skjønte at taktikken måtte forandres og jeg gikk derfor over til å «like» folk med teltbilder på bildene. Menn med telt må jo like uteliv. Ikke lenge etter fant jeg en mann som ikke bare hadde telt, men HILLEBERGTELT. Ja, nå var lykken gjort tenkte jeg, og drømte om alle de romantiske turene vi skulle på. Dessverre viser det seg at kompatibilitet på teltområdet på ingen måte garanterer kompatibilitet på andre områder. Faktisk var jeg og Mr Hilleberg inkompatible på stort sett alle livets arenaer ut over teltinteressen.
__
Ja, og sånn gikk date etter date, vinter ble til vår og jeg var akkurat i ferd med å gi opp prosjektet, da det plutselig vandret en analog mann inn i livet mitt. Uten verken bilder eller likerklikk stod vi plutselig IRL og pratet. Et par dager senere var det date i Nordmarka med bål, brente kalkunpølser og romantisk måneskinn og nå har vi jaggu både bikkje, unge og et skremmende stort huslån.

Nyeste innlegg

Kjære distriktsnorge: hvorfor vil du ikke ha meg?

Jeg har lite peiling på fraflytting, men siden jeg er influenser og dermed del av en bransje der vi er godt kjent for å uttale oss om ting vi ikke kan, så skal jeg allikevel skrive om det.  Jeg er (som kjent) motstander av hytteutbygging, delvis fordi det er håpløst å bygge ned natur midt […]

Les mer
Bekymringen din er ekte nok den, spørsmålet er om den skal styre livet ditt?

Det store spørsmålet er, når du ligger der på dødsleiet og ser tilbake. Vil du da være glad for at du tross alt ikke sov ute og risikerte å bli drept av en øksemorder, eller ville du sett tilbake på den fine soloppgangen og mestringen du følte og gledet deg over det?

Les mer
Jeg har et problem med ADHD, ... og det er ikke ADHD. En post om at diagnose ikke er en forutsetning for empati.

eg har møtt haugevis med folk som sliter med fokus, konsentrasjon, strukturering av oppgaver og andre symptomer som ligger tett opp mot ADHD.

Noen får diagnosen ADHD. For andre er problemene relatert til høy angst, høyt stressnivå generelt i livet, søvnproblemer, vanskelig livssituasjon, nevrologiske problemer som ikke er ADHD osv.

Og her er poenget mitt: Det å slite med fokus, konsentrasjon, hukommelse, strukturering av oppgaver osv er noe som gjør et moderne liv utrolig vanskelig. Helt vanlige ting blir veldig krevende, UAVHENGIG AV HVILKEN ÅRSAK DU HAR TIL PROBLEMENE.

Les mer
Psykolog med sovepose
Copyright © 2024
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram