PSYKOLOG MED SOVEPOSE

Alle burde kunne det en psykolog kan

Tøffere enn du tror - gode verktøy for å drømme større og våge mer

Klikk på bildet for å kjøpe boka

Noen mennesker er født som Lars Monsen eller Kristin Harila. De står opp om morgenen og tenker: «Dette skal jeg gjøre». Også gjør de det.
Så er det oss andre: vi som står opp om morgenen og tenker «dette skal jeg gjøre» for deretter å gjøre noe helt annet. Det er vi som drømmer og ønsker, men som på underlig vis og på alle mulige måter ender med å gjøre noe helt annet. Vi utsetter, bekymrer oss, lar være å planlegge, unngår å finne løsninger på problemer, og på slutten av dagen sitter vi i sofaen og skroller mens vi drømmer om noe helt annet.

Og den drømmen kan være hva som helst: det kan være å tørre å prate til damer, å faktisk kose seg på en scene, søke den jobben du har lyst på, dra alene på byen - eller kanskje det er å tørre å fortelle de voksne ungene dine at de får fikse julesteika selv i år, for du skal til Svalbard og se nordlyset du drømte om da du var fjorten.

Dette er håndboken for alle eventyrere, fanget i kroppen til Ludvig fra Flåklypa. En håndbok i hvorfor, hvordan og hva du skal gjøre for få gjennomført det du drømmer om.

Johanne S. Refseth er psykolog, forfatter og influenser. Hun har bred klinisk erfaring og fordypning i terapimetoden ISTDP. Refseth medvirker ofte som psykolog på radio og TV, og er en populær og dyktig foredragsholder. Hun har tidligere utgitt bestselgeren «Psykolog med sovepose».

Hvordan uteliv styrker indre liv

Klikk på bildet for å kjøpe boka

Dette er historien om hvordan psykologen kurerte sin egen kjærlighetssorg ved å bli en utesovende friluftselsker med hang til kaffebål og mosegrodde skoger.Vi følger Johanne Refseth fra friluftslivets spede begynnelse i Nordmarka til langturer på Norges vidder, mens hun forteller om psykologien bak det å være menneske. Om hvorfor følelser blir til magesmerter, indre uro, hodepine og konsentrasjonsproblemer. Og om hvordan vi deretter begynner å unngå de indre signalene ved å kritisere oss selv, utsette ting, ikke tørre å være lykkelige eller skrolle oss vekk fra følelsene.Via furubål, soloppganger og nyfisket ørret viser Refseth hvordan du kan bli kvitt fysiske problemer ved å bli kjent med følelsene dine, og hvordan du får bukt med destruktive tankemønster og ødeleggende vaner og blir et helt menneske igjen.
Psykolog med sovepose
Copyright © 2024
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram