Terapi

TERAPI

For deg som vurderer terapi har jeg klinikk i Oslo sentrum, ca 500m fra Nasjonalteateret stasjon. Dersom du ikke bor i området, men fortsatt ønsker terapi er det fullt mulig å ha terapi over video. Min erfaring er at det fungerer like godt som det å møte opp ansikt til ansikt. 

Ved forespørsel kan du ta kontakt på timebooking@psykologmedsovepose.no 

For klienter som allerede er i et behandlingsforløp hos meg, kan bruke nedenstående link til å booke nye timer. Jeg tar dessverre ikke inn nye klienter nå, da ventelisten min p.t er på mer enn 6. måneder. Siden det ikke er tilrådelig å vente så lenge på hjelp, har jeg valgt å lukke den midlertidig. Ventelisten åpnes igjen når ventetiden blir under 6. måneder. 

https://psykologmedsovepose.onlinebooq.net

Om terapi: 

For mange er det å ta kontakt med psykolog et litt vanskelig, men viktig steg på vegen. Kanskje merker du at det er ting som ikke funker, strev med å komme dit du vil, at du ser noen mønster du ikke klarer å snu på eller at du merker at du ikke har det godt. Uansett hva som er problemstillingen, så er du velkommen til å ta kontakt, så kan vi sammen finne ut av hvordan dette kan løses. 

Jeg skreddersyr behandlingen etter det du trenger og ønsker å jobbe med. Hovedfokuset er alltid å skape et godt samarbeid mellom oss to, der vi jobber for å forstå hva det er som kommer i veien og hvor vi skal gå for at du får det bedre.

Jeg arbeider tett sammen med andre klinikere, blant annet med Allan Abbass som er av de beste i verden innenfor dette. Det betyr at du alltid vil få god oppfølging og topp kvalitet på behandlingen din.
TA KONTAKT
Psykolog med sovepose
Copyright © 2023
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram