Terapi

TERAPI

Jeg har dessverre lukket for inntak av nye klienter p.t, det er dessverre ikke mulig å sette seg på venteliste. Når klinikken åpner for inntak igjen vil det bli annonsert på instagram og her på hjemmesiden. 

For deg som vurderer terapi har jeg klinikk i Oslo sentrum, ca 500m fra Nasjonalteateret stasjon. Dersom du ikke bor i området, men fortsatt ønsker terapi er det fullt mulig å ha terapi over video. Min erfaring er at det fungerer like godt som det å møte opp ansikt til ansikt. 

Om terapi: 

For mange er det å ta kontakt med psykolog et litt vanskelig, men viktig steg på vegen. Kanskje merker du at det er ting som ikke funker, strev med å komme dit du vil, at du ser noen mønster du ikke klarer å snu på eller at du merker at du ikke har det godt. Uansett hva som er problemstillingen, så er du velkommen til å ta kontakt, så kan vi sammen finne ut av hvordan dette kan løses. 

Jeg skreddersyr behandlingen etter det du trenger og ønsker å jobbe med. Hovedfokuset er alltid å skape et godt samarbeid mellom oss to, der vi jobber for å forstå hva det er som kommer i veien og hvor vi skal gå for at du får det bedre.

Jeg arbeider tett sammen med andre klinikere, blant annet med Allan Abbass som er av de beste i verden innenfor dette. Det betyr at du alltid vil få god oppfølging og topp kvalitet på behandlingen din.
TA KONTAKT
Psykolog med sovepose
Copyright © 2024
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram