29. mai 2022

Førsteplass på bestselgerlista. FIRE UKER PÅ RAD! 

Førsteplass på bestselgerlista. FIRE UKER PÅ RAD! 

Jeg tror ikke jeg kunne vært nærmere ekstase da jeg fikk de første mailene om at jeg toppet bestselgerlista i starten av mai. Jeg var. Ja. Utenfor toleransevindu som vi psykologer ville sagt.

Det vil selvfølgelig si at NÅ, hvor boka fortsatt ligger der oppe på førsteplass, etter fire lange uker, så har jeg letta helt. Svever et sted ute i stratosfæren. Takk for meg 😅

Saken er at den boka her er et skikkelig hjertebarn for meg. Det var den boka jeg drømte om å skrive, ikke fordi jeg skulle bli rik og berømt (i så fall var forfatteryrket en skikkelig skivebom), men fordi jeg tenkte på alle de folka jeg har møtt opp igjennom, som hadde hatt et bedre liv om de hadde visst det som stod i boka. 

Og hver gang jeg har skrevet på den så har jeg tenkt: Hvordan kan jeg formidle dette så det både blir moro å lese, lett å forstå og noe du kan bruke etterpå. Det har vært mantraet. Noe annet enn en kjedelig selvhjelpsbok, noe som linker naturen opp mot oss en bok mange ville lese. Så mange som mulig.

Ja, og nå går jo den drømmen så der suser, bl.a fordi det er så mange av dere som legger ut flotte bilder av boka, skriver anbefalinger og bare er super støttende. Det ble etter hvert så mange at jeg måtte resposte noen av de her 😊. Har også fått noen utrolig fine og personlige tilbakemeldinger og til alle dere: tusen takk. Dette betyr enormt mye for meg. 

Fortsett gjerne å sende bilder og tilbakemeldinger, det betyr veldig mye for meg og takk til alle dere som kjøper, 

Nyeste innlegg

Kjære distriktsnorge: hvorfor vil du ikke ha meg?

Jeg har lite peiling på fraflytting, men siden jeg er influenser og dermed del av en bransje der vi er godt kjent for å uttale oss om ting vi ikke kan, så skal jeg allikevel skrive om det.  Jeg er (som kjent) motstander av hytteutbygging, delvis fordi det er håpløst å bygge ned natur midt […]

Les mer
Bekymringen din er ekte nok den, spørsmålet er om den skal styre livet ditt?

Det store spørsmålet er, når du ligger der på dødsleiet og ser tilbake. Vil du da være glad for at du tross alt ikke sov ute og risikerte å bli drept av en øksemorder, eller ville du sett tilbake på den fine soloppgangen og mestringen du følte og gledet deg over det?

Les mer
Jeg har et problem med ADHD, ... og det er ikke ADHD. En post om at diagnose ikke er en forutsetning for empati.

eg har møtt haugevis med folk som sliter med fokus, konsentrasjon, strukturering av oppgaver og andre symptomer som ligger tett opp mot ADHD.

Noen får diagnosen ADHD. For andre er problemene relatert til høy angst, høyt stressnivå generelt i livet, søvnproblemer, vanskelig livssituasjon, nevrologiske problemer som ikke er ADHD osv.

Og her er poenget mitt: Det å slite med fokus, konsentrasjon, hukommelse, strukturering av oppgaver osv er noe som gjør et moderne liv utrolig vanskelig. Helt vanlige ting blir veldig krevende, UAVHENGIG AV HVILKEN ÅRSAK DU HAR TIL PROBLEMENE.

Les mer
Psykolog med sovepose
Copyright © 2023
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram