29. mai 2022

Førsteplass på bestselgerlista. FIRE UKER PÅ RAD! 

Jeg tror ikke jeg kunne vært nærmere ekstase da jeg fikk de første mailene om at jeg toppet bestselgerlista i starten av mai. Jeg var. Ja. Utenfor toleransevindu som vi psykologer ville sagt.

Det vil selvfølgelig si at NÅ, hvor boka fortsatt ligger der oppe på førsteplass, etter fire lange uker, så har jeg letta helt. Svever et sted ute i stratosfæren. Takk for meg 😅

Saken er at den boka her er et skikkelig hjertebarn for meg. Det var den boka jeg drømte om å skrive, ikke fordi jeg skulle bli rik og berømt (i så fall var forfatteryrket en skikkelig skivebom), men fordi jeg tenkte på alle de folka jeg har møtt opp igjennom, som hadde hatt et bedre liv om de hadde visst det som stod i boka. 

Og hver gang jeg har skrevet på den så har jeg tenkt: Hvordan kan jeg formidle dette så det både blir moro å lese, lett å forstå og noe du kan bruke etterpå. Det har vært mantraet. Noe annet enn en kjedelig selvhjelpsbok, noe som linker naturen opp mot oss en bok mange ville lese. Så mange som mulig.

Ja, og nå går jo den drømmen så der suser, bl.a fordi det er så mange av dere som legger ut flotte bilder av boka, skriver anbefalinger og bare er super støttende. Det ble etter hvert så mange at jeg måtte resposte noen av de her 😊. Har også fått noen utrolig fine og personlige tilbakemeldinger og til alle dere: tusen takk. Dette betyr enormt mye for meg. 

Fortsett gjerne å sende bilder og tilbakemeldinger, det betyr veldig mye for meg og takk til alle dere som kjøper, 

Nyeste innlegg

Den billigste veien til litt bedre helse (og nei, det er ikke jogging)

Det er ikke mer komplisert enn det: Følelser er signaler som skal oppleves, og kroppen skal jobbe for å holde de nede. Den jobbingen koster deg dyrt både fysisk og mentalt. Det vil si at ved å bli bedre til å merke følelsene i stedet for å la muskelspenningen holde den nede, kan du faktisk få det overraskende mye bedre.

Les mer
Den livsforandrende magien i å kunne si "nei". Del 2. I bloggposten om quickfixen du ikke visst at fantes.

Vi sier ikke nei fordi vi ikke er helt klar over at vi har et valg. Eksempel: Vi gjør det som er «vanlig» uten å tenke over om det er det vi vil. Eller vi sier ja, fordi det gir indre uro, overdreven grubling, negative tanker og lignende, når vi sier nei.

Les mer
Når du har angst fordi du sier NEI, alt for lite. En bloggpost om quickfixen du ikke visste fantes.

Faktum er at et uskyldig ja til noe du ikke vil, er et nei til det du egentlig har lyst til.

Les mer
Psykolog med sovepose
Copyright © DalsveenWeb
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram