29. mai 2022

Førsteplass på bestselgerlista. FIRE UKER PÅ RAD! 

Førsteplass på bestselgerlista. FIRE UKER PÅ RAD! 

Jeg tror ikke jeg kunne vært nærmere ekstase da jeg fikk de første mailene om at jeg toppet bestselgerlista i starten av mai. Jeg var. Ja. Utenfor toleransevindu som vi psykologer ville sagt.

Det vil selvfølgelig si at NÅ, hvor boka fortsatt ligger der oppe på førsteplass, etter fire lange uker, så har jeg letta helt. Svever et sted ute i stratosfæren. Takk for meg 😅

Saken er at den boka her er et skikkelig hjertebarn for meg. Det var den boka jeg drømte om å skrive, ikke fordi jeg skulle bli rik og berømt (i så fall var forfatteryrket en skikkelig skivebom), men fordi jeg tenkte på alle de folka jeg har møtt opp igjennom, som hadde hatt et bedre liv om de hadde visst det som stod i boka. 

Og hver gang jeg har skrevet på den så har jeg tenkt: Hvordan kan jeg formidle dette så det både blir moro å lese, lett å forstå og noe du kan bruke etterpå. Det har vært mantraet. Noe annet enn en kjedelig selvhjelpsbok, noe som linker naturen opp mot oss en bok mange ville lese. Så mange som mulig.

Ja, og nå går jo den drømmen så der suser, bl.a fordi det er så mange av dere som legger ut flotte bilder av boka, skriver anbefalinger og bare er super støttende. Det ble etter hvert så mange at jeg måtte resposte noen av de her 😊. Har også fått noen utrolig fine og personlige tilbakemeldinger og til alle dere: tusen takk. Dette betyr enormt mye for meg. 

Fortsett gjerne å sende bilder og tilbakemeldinger, det betyr veldig mye for meg og takk til alle dere som kjøper, 

Nyeste innlegg

Ting jeg kan klikke over på 17. mai

Å klage på korpsmusikk er som å stå på Noway cup og se GUTT 10, mens man klager på at pasningsspillet ikke er helt på Champions league nivå. Det er så misforstått at jeg nesten må gå litt unna, spise en Friskis og ligge litt i rugg før jeg er i vater igjen. 

Les mer
Har du husket å være redd i dag? En rant om et overbekymret samfunn.

Det snakkes så mye om alt som er farlig. Om psykiske lidelser som lurer rundt hver et hjørne: pass på så poden får godteri på riktig måte ellers havner den på BUP med spiseforstyrrelser. Flinke foreldre kan knapt snu seg uten å ha en ekspert til å fortelle dem at de burde snudd seg litt annerledes.

Les mer
Kjære distriktsnorge: hvorfor vil du ikke ha meg?

Jeg har lite peiling på fraflytting, men siden jeg er influenser og dermed del av en bransje der vi er godt kjent for å uttale oss om ting vi ikke kan, så skal jeg allikevel skrive om det.  Jeg er (som kjent) motstander av hytteutbygging, delvis fordi det er håpløst å bygge ned natur midt […]

Les mer
Psykolog med sovepose
Copyright © 2024
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram