Hvordan du fikser mensen på tur

Tips til jenter på tur (for dere gutter med mens-fobi, så er dette riktig tidspunkt å slutte å lese).
____
Jeg har fått et par spørsmål om hva man gjør på tur når man har mensen og jeg tenkte derfor å skrive litt om dette. På forhånd takk til min legevenninne @fjostos (Michaela Hatfield Lunde) for litt faglig veiledning på denne posten.
___
Mensen er hassel på tur, men la oss innrømme det, den er litt hassel uansett og det er i prinsippet ikke noe problem å dra på tur da dersom man føler for det (man kan tross alt befinne seg i en sinnstemning der det passer veldig fint å være ute i skogen alene 🙈🙈).
____
For å si det kort så funker tamponger og antibac veldig fint. For den som bekymrer seg veldig for hygienen kan det være en idè å bruke tampax med innføringshylster. Hvis ikke det er nok, kan man ta med plasthansker. Når det er sagt, bør det holde lenge med OB og antibac, så det er overhodet ikke nødvendig.
____
I forhold til hygiene er det stort sett det med å holde bakteriene fra «indre sogn» vekk fra «bekkedalen» så man ikke får urinveisinfeksjon (for det hater vi like mye alle sammen), dette bør gå veldig greit med mindre man er dritings.
___
Videre kan det være en økt smittefare dersom man er syk, så dersom man har oppkastsjau OG mensen (gudbedre for en grusom kombo) så skal man altså ikke tilberede andres mat (men det får man vel neppe lov til uansett).
____
Ellers er området der nede utstyrt med fintfint imunforsvar og masse killerbakterier som rydder opp med jevne mellomrom så i prinsippet trenger man ikke rengjøre. Hvis man allikevel får ånden over seg eller er på tur med kjæresten, så er intimservietter et fint alternativ (helst med riktig PH, kjøp på apoteket). _

___
Brukte servietter kan brennes på bål om man ikke orker å ta de med hjem, det samme kan man gjøre med tamponger. Pass imidlertid på at bålet er en skikkelig glohaug og at du har snakket med evt turkompis om timingen (viktig!) Ellers er truseinnlegg et hett tips på tur, det er rett og slett genialt.
____
Jepp jenter, da er det bare å stikke ut og kose seg, jeg regner med at det er mange av dere som har gode tips å komme med selv, i så fall skriv i kommentarfeltet 😊👊

Siste blogginnlegg

Det er ikke bare en naturkrise, det er en folkehelsekrise

Når de som bruker naturen som selveste stedet der de lader, hva skjer når de kommer ut i en skog som har blitt et hyttefelt, som har blitt snauhogd, som deles med alt for mange eller der utsikten blir blinkende vindmøller i natta?

Les mer
Det er ikke november det er noe galt med, det er deg

Hva om november var den måneden der det var meningen at du var litt melankolsk? Hva om det var den måneden der du kunne gi plass til ettertanke, til de mørkere sidene av livet. Hva om det var den måneden der du kunne tillate deg at du ikke var så effektiv, ikke var så flink, ikke trente riktig så mye. Rett og slett fordi det er det november er, en hvilemåned, en sovemåned, en måned med rom for alt det vi vanligvis gjemmer nederst i livets sekk.

Les mer
Markus lærte først å lese i 7. klasse, nå jobber han på Harvard.

Ettersom tiden gikk skjønte jeg at å lese en bok for Markus ikke hadde noe med innholdet å gjøre. En bok var en krig som skulle vinnes, en krig han hadde kjempet siden han startet på skolen.

Les mer
Psykolog med sovepose
Copyright © DalsveenWeb
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram